Post by cueciolipbaken on Mar 6, 2022 21:46:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Rider 2022 version ▞▞▞
Διασκεδαστικό συνολικά. Η φυσική είναι υπέροχη. Για παράδειγμα, οι κινήσεις του ποδηλάτου είναι ομαλές. Μπορείτε να παρασύρετε σε άλλη γραμμή ή να επιταχύνετε από λωρίδα σε λωρίδα γρήγορα. Οι τιμές του ποδηλάτου δεν είναι κακές. Με κόλλησε ενώ βαριόμουν.
Μετά από λίγο, δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη αποστολή επειδή το ποδήλατό σας δεν έχει αρκετή ισχύ και δεν θα έχετε τόσο νόμισμα για να αγοράσετε ένα νέο ποδήλατο. Τα ποδήλατα είναι πολύ υπερτιμημένα. Πρέπει να παίξετε το βαρετό Endless για μεγάλο χρονικό διάστημα για να μαζέψετε αρκετά νομίσματα που σας κάνουν να μισείτε το παιχνίδι.
Rafi Traffic Rider | Facebook
Πολύ επαναλαμβανόμενο και γίνεται θαμπό μετά από λίγο. Είναι επίσης αδύνατο να προχωρήσετε σε επόμενα επίπεδα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για αυτό.
Νόμιζα ότι τα γραφικά ήταν υπέροχα και κατά γενική ομολογία το γκάζι είναι στα δεξιά και σπάει στα αριστερά, αλλά μπορείς να αγγίξεις μόνο το ένα ή το άλλο, μια βόλτα με το ένα χέρι ήταν λίγο άβολη και το ίδιο και το τιμόνι. Μέχρι να αρχίσεις να το παίρνεις, είσαι ήδη ενοχλημένος. Απλώς μπορεί να είμαι ανυπόμονος για αυτό😐
Πολύ κακό παιχνίδι απλά διορθώστε όταν είστε έτοιμοι να κερδίσετε η κίνηση θα έρθει αμέσως μπροστά σας σε όλη τη λωρίδα ούτε μια λωρίδα δεν έχει λίγο τρόπο όπως αυτό, διορθώνουν αυτό το παιχνίδι και αν θέλετε να κερδίσετε θα σας κάνουν να ξοδεύουν χρήματα Κακό παιχνίδι
πραγματικά το παιχνίδι είναι υπέροχο. Ωστόσο, θα άξιζε τον κόπο αν δεν έπρεπε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μετά από κάθε αγώνα. Επίσης, ενώ η παρακολούθηση διαφημίσεων σάς επιτρέπει να ξεκλειδώνετε κάθε ποδήλατο, δεν έχετε πραγματικά κάτι για να εργαστείτε. αν θέλετε ένα επιτυχημένο παιχνίδι κατάργηση διαφημίσεων, προτείνω να χρησιμοποιήσετε πακέτα προσαρμογής. πρόγραμμα επεξεργασίας κυκλοφορίας, ράβδοι χειρισμού διαφορών, λάστιχα, νυχτερινή βόλτα, ήχοι καυσαερίων, τρύπες στο δοχείο, σκασμένα λάστιχα, επισκευή ποδηλάτου. οποιοδήποτε από αυτά θα ήταν κάτι που θα αγόραζα. επανεγκαταστήστε το tbd
Φτωχά γραφικά. Παγίδα οι μεγάλες μηχανές
Traffic Rider แข่งรถ ucy
Ωμ αυτό είναι πολύ σπουδαίο
Λήψη Traffic Rider MOD APK v1.71 (Απεριόριστα χρήματα) 2021 Χωρίς διαφημίσεις, Ασφάλεια. Δωρεάν APK Traffic Rider Hack MOD τελευταία έκδοση για Android.
Σιχαμάρα και βλακεία,δεν ξέρω πως το θεωρούν καλό.(αλήθεια)
Αυτό είναι καλό 👌 παιχνίδι για παιδιά και αγόρια σκλήθρας και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερα επίπεδα και επιπλέον ποδήλατα☆☆☆☆☆
Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει
Όταν προσπάθησα να στρίψω, δεν έκανε τίποτα, οπότε πήγα να στρίψω χρησιμοποιώντας κουμπιά στις ρυθμίσεις. Τώρα η στροφή λειτούργησε αλλά δεν υπήρχαν φρένα. Μην μπείτε στον κόπο να το κατεβάσετε, είναι σπατάλη αποθήκευσης.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, επομένως θα πρέπει να ξεκινούν με 40 δευτερόλεπτα και όταν τρακάρετε ο χρόνος συνεχίζεται. Επομένως, είναι πολύ δύσκολο να φτάσετε στο τέλος και μόλις περάσετε τη μεσαία γραμμή που θα έπρεπε να είναι ένα σημείο ελέγχου. Επίσης θα έπρεπε να έχουν λιγότερα αυτοκίνητα.
Τέλειο πεχνιδι κατεβάστε το ότι σας μίνι εμμονή και δεν χρειάζεστε και internet
μαλακία
Καθάρματα πηγαίνετε να πεθάνετε με τις οικογένειές σας καθυστερημένοι
Εινα ενταξει
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Ομολογουμένως είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό. Το μόνο μου πρόβλημα με αυτό είναι ότι είναι. Ετσι. Dang. Σκληρός! Έχω κολλήσει στο τρίτο επίπεδο στην καριέρα και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη. Παίζω το επίπεδο στην τελική ταχύτητα και εξακολουθώ να χάνω! Αλλά έχουν μια ατελείωτη λειτουργία και αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό. (Το χρονόμετρο είναι η πτώση μου στο επίπεδο 3.)
Water Color Sort パズル louf
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι.. αλλά κάποια στιγμή γίνεται πολύ βαρετό.. γιατί ο χάρτης είναι ο ίδιος ακριβώς διαφορετική ώρα.. και ο αυτοκινητόδρομος είναι πάντα ευθύς.. και το crash animation είναι κακό... Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται βελτίωση ..και δεν ξέρω γιατί βάζεις κόρνα σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν κάνει τίποτα. Τέλος πάντων..συνέχισε..
Ωραίο παιχνίδι, αλλά αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα ποδήλατο χρειαζόμαστε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και παρακαλούμε να το φτιάξουμε
Κολαει κα8ε τρεις κ λιγο...αμαν με της διαφημισης
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.. αλλά μπορείτε να κάνετε το Junction fpr την ενημέρωση της φωλιάς;
Όχι αρκετά καλός χρόνος. Μόλις χάσεις το χαστούκι.. ανίκανος να ολοκληρώσω ένα άλλο... ολοκληρώθηκε η ώρα... Τότε πώς θα μπορούσαμε να φτάσουμε...χωρίς ατύχημα πώς θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο στόχο... αυτό είναι πολύ χειρότερο.
Traffic Rider مسابقه dxsx
Δεν μου άρεσε καθόλου είναι μαυρο χαλι
Θελει λιγο υπομονη να μαζευεις χρηματα και να ανεβαινεις επιπεδα αν δεν πληρωνεις, ειναι ομως διασκεδαστικο και ευχαριστω με καλα γραφικα και πολυ καλο χειρισμο της μηχανης.
ΤΟ ΈΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΌ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΪΓΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ
Ωραία γραφικά παιχνιδιού επίσης καλά
Traffic Rider Гонки hxe
Το κάνετε δύσκολο ή δεν υπάρχει τρόπος να περάσετε... γιατί όλα τα φορτηγά και τα αυτοκίνητα στο ενδιάμεσο του παιχνιδιού κινούνται σαν τοίχος... ούτε καν ένας τρόπος να περάσουμε μερικές φορές που μας αφήνει μόνο να πέσουμε. ...και χάνουμε τα δευτερόλεπτα...
Καλα καλα