|
Post by TypicalDutch123 on Jul 2, 2015 11:01:13 GMT 1
Здравейте,хора от SkyFactionPvP!Аз съм TypicalDutch123 и днес реших да пусна кандидатура за помощник във вашия сървър.От известно време играя в него и реших,че ще е хубаво ако стана номощик понеже много искам да помагам на хората (да им отговарям на зададените въпроси и да премахвам хакерите,защото съм сигурен,че на играчите не им е приятно да играят с хакери).Така нека сега да започваме с кандидатурата (надявам се да ви хареса и да ме одобрите)! 1. Ник в сървъра ? - TypicalDutch123 2. Истинско име ? -Виктор . 3. На колко години сте ? -Аз съм на 13 години . 4. В кое населено място живеете ? -Живея в град Варна . 5. Защо искате да сте номощник ? - Аз искам да стана номощник да следя за хакове на pvp, , да намаля спама обидите в чата да не допускам измами в SkyFactoinPvP . 6. От какви плъгини разбирате ? -Residence , PvP Helth , Mob Helth , Anti Cheat , GroupManager , RegionManager , AuthMe , PotMe, ParceLi и SurvivalGames .Ако трябва ще науча още . 7. От колко време играете Майнкрафт ? - Аз играя от 3 години . 8. Как разбрахте за нас ? - От приятели 9. Можете ли да се разбирате с играчите ? - Аз мога да се разбирам добре с играчите 10. С какво обичате да се забавлявате ? - Аз обичам в SkyFactionPvP и да тренирам баскетбол . 11. От колко време играете в SkyFactionPvP ? - 3месеца но с други никове 12. С какво мислите да помогнете ? -Аз мисля да помогна да следя за хакове и да намаля обидите и спама в чата . 13. Имате ли опит в нещо по-специално в Minecraft ? -Мога да се бия добре на пвп и мога да строя хубаво. 14. Вашият скайп ? -Моят скайп е akali123 . Дано кандидатурата ми ви е харесала и ме одобрите !
|
|
|
Post by ymcrasher on Jul 2, 2015 20:10:33 GMT 1
Когато станеш над 14 пробвай пак !
|
|
|
Post by Stop666 on Jul 4, 2015 22:06:10 GMT 1
Когато станеш над 14 пробвай пак ! мдаа..
|
|