konbg
New Member
|
Post by konbg on Jun 25, 2015 20:17:23 GMT 1
1. Вашият псевдоним (ник) в сървъра. 2. Защо желаете да сте администратор? 3. От колко време играете в сървъра и запознати ли сте с правилата му? 4. На колко години сте ? 5. Напишете нещо от Вас, чрез което да спечелите останалите. 1.snimka 2.За да помагам с развитието на този невероятен сървър да помагам на хора от екипа, да помагам за евенти плугини,да гледам за хакери и нарушения в чата и да помагам с всичко каквото мога. 3.Играя в сървара от миналия world и да запознат съм с правилата му. 4.16 5.Обичам да помагам на хора и за евенти, разбирам от доста плугини като:WorldEdit, WorldGuard, SignShop, ColorMe, ColourMod, MiniGames, HungerGames, TNTRun, AntiBot, AntiXRay, Plotme, ClearLagg, DropHead, SpamGuard, Residence, Jail, Mute, SignShop, AutoBackup, WarpSigns, Spawner, AntiCaps, AntiTnT, AntiCreeper, Vault, Money, играя minecraft от 5 години имам опит в строенето и джумпенето. Надявам се Кандидатурата ми да ви е харесала! Имате Невероятен Сървър И Ако Ме Приемете Ще Се Пострарая Развитието На Сървъра Да Продалжи! Късмет на всички кандидадставащи!
|
|