|
Post by ThePerss on Jun 22, 2015 18:37:01 GMT 1
1. Вашият псевдоним (ник) в сървъра. 2. Защо желаете да сте администратор? 3. От колко време играете в сървъра и запознати ли сте с правилата му? 4. На колко години сте ? 5. Напишете нещо от Вас, чрез което да спечелите останалите. 1.ThePerss 2.Искам да съм Администратор в SkyFactionPvP защото това е любимия ми сървър много хора има които мамят и обиждат и т.н. Примерно в сървъра влизат рядко Модератори и хората там псуват мамят и лъжат. Аз нямам провинения опитвам се да си спазвам обещанията и тук пред всички обещавам че ако ме отхвърлите аз ще продължавам да играя в сървъра с голямо желание .Ще отделям на сървъра време и то голямо!Бил съм Админ/Мод в няколко сървъра и знам много команди,плъгини и др.. Любимия ми сървър е SkyFactionPvp ! Ако стана админ в сървъра ще помагам и да гледам кой обижда или кой мами.Искам да помагам на всички играчи да им казвам какво трябва да правят ако не им е ясно. Моля да ме направите Администратор искам да помагам на много хора и да въвлетворявам ред в сървъра.Много хора ме питат какво това и какво онова и аз много се радвам и с желание им отговарям.Надявам се да ме приемете желая всичко добро на админите, модераторите и на всички други. 3. 3седмици и съм запознат с правилата! 4. 14 5. Плугини които мога да използвам - WorldEdit,PermissonEx,EchoPet,GroupManager,Essentials,CoreProtect,ClearLagg,ChestShop,AuthMe,mcMMO,Holographic Displays,AdminFun,AntiCheat,Health Bar(Мисля ,че това стига ) Това е от мен!Благодаря за отделеното време !
|
|
|
Post by wolfmania on Jun 23, 2015 8:29:55 GMT 1
ВЧЕРА БЕШЕ НА 13 .... ОТХВЪРЛЕН
|
|
|
Post by ymcrasher on Jun 25, 2015 19:40:10 GMT 1
И от мен не
|
|