Post by gamerbgprodsx on May 31, 2015 20:46:34 GMT 1
1.Вашият псевдоним (Ник) в сервера:GamerBGProds
2.Зашо желаете да сте Builder ili admin:За да помагам на сервера да строя ако админите искат помощ за някои warp или нещо другою ili da im pomagam s eventa
3. От колко време играете в сървъра и запознати ли сте с правилата му?:Запознат съм с правилата му играя от няколко дни имам си вече и къща то даже е като царство но още го правим с един мои приятел тои е направил factiona ни
4. На колко години сте:На 17 12клас
5. Напишете нещо от Вас, чрез което да спечелите останалите.:Знам някои работи някои плугини някои команди същнос сега ще кажа плугините-
началния:essentials,groupmanager,commander
знам и други но те са към 40,50 плугина така че няма да ги изреждам всички
сега командите:
wb ,Pv 1 stop
za workbecnh za maluk chest za spirane na servera
няма да изреждам и другите те са към 50,60,70 точно не ги знам
Бу:GamerBGProds Бу:GamerBGProds Бу:GamerBGProds
Бу:GamerBGProds
Кандидатирам се за:Builder,admin
Грешната снимка извиняваите
2.Зашо желаете да сте Builder ili admin:За да помагам на сервера да строя ако админите искат помощ за някои warp или нещо другою ili da im pomagam s eventa
3. От колко време играете в сървъра и запознати ли сте с правилата му?:Запознат съм с правилата му играя от няколко дни имам си вече и къща то даже е като царство но още го правим с един мои приятел тои е направил factiona ни
4. На колко години сте:На 17 12клас
5. Напишете нещо от Вас, чрез което да спечелите останалите.:Знам някои работи някои плугини някои команди същнос сега ще кажа плугините-
началния:essentials,groupmanager,commander
знам и други но те са към 40,50 плугина така че няма да ги изреждам всички
сега командите:
wb ,Pv 1 stop
za workbecnh za maluk chest za spirane na servera
няма да изреждам и другите те са към 50,60,70 точно не ги знам
Бу:GamerBGProds Бу:GamerBGProds Бу:GamerBGProds
Бу:GamerBGProds
Кандидатирам се за:Builder,admin
Грешната снимка извиняваите